Kosor u Vukovaru dočekalo neugodno iznenađenje

Kosor u Vukovaru dočekalo neugodno iznenađenje

Foto: Građanska akcija

GRAĐANSKA Akcija poznata po svojim "performansima" u Zagrebu, pobrinula se da  premijerku Jadranku Kosor i u Vukovaru dočeka neugodno iznenađenje.

Naime, putokazi za Remetinac s logom HDZ-a postavljeni su u 13 sati na raskrižju kojim se od sportske dvorane ulazi u Ulicu Blage Zadre, te na kružnom toku, kojim se u Borovom Naselju odabire pravac za centar, Osijek ili Dalj.

"Putokaz si dobila da ne zalutaš"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Draga Jaco, koliko god ti plazila po Hrvatskoj sa svojom svitom mi te slijedimo kao sjena i ne možeš toliko brzo zujati koliko te mi možemo pratiti. Putokaz si dobila da ne zalutaš slučajno. Da ti je bar pao mrak na oči kad si ga vidjela onako kako nama pada kad tebe vidimo! Draga naša vrijedna pčelice dišemo ti za vratom kud god krenula. Pozdravlja te tvoja Gradjanska Akcija", navodi se u poruci aktivista u kojoj se dodaje kako je ovo djelo aktivista u Vukovaru.

Građanska akcija poznata je po niz akcije poput one kada su na križanju Avenije Marina Držića i Slavonske avenije postavili transparent dužine oko 20 metara na kojemu je pisao "oteto prokleto" i "prodaj si broševe i kupi si stan". Dan uoči Sabora HDZ-a u Areni Zagreb, pred dvoranom su osvanuli transparenti s porukom "Sutra - skup 10.000 kandidata za Remetinec", a na Trgu Bana Jelačića postavili su tuš za pranje grijeha HDZ-a, a pred sjedištem te stranke WC školjku "koja čeka Kosor da je svečano otvori".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara