Kuščević i Tolušić podržavaju Pavićevu reformu: "Marko, samo naprijed"

Kuščević i Tolušić podržavaju Pavićevu reformu: "Marko, samo naprijed"
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

INICIJATIVA "67 je previše" punom parom prikuplja potpise za raspisivanje referenduma, a u isto vrijeme Ministarstvo rada i mirovinskog sustava uzvraća udarac reklamnim spotovima. Uoči sjednice vlade novinari su ministra Tomislava Tolušića tražili komentar sindikalnih prozivki da ministar Pavić plaši građane reklamama koje su plaćene proračunskim novcem.

"Vidim da ministar Pavić, odnosno Ministarstvo, komentira mirovinsku reformu, koja je definitivno jedna od bitnijih stvari koje radi ova vlada. Mislim da na to ima puno pravo i da građanima trebamo objasniti o čemu se to uistinu radi", rekao je.

Sindikalne prozivke komentirao je i ministar uprave Lovro Kuščević. Kaže da je bitno da građani znaju pravu istinu o onome što nas čeka ako referendum prođe pa dodaje:

"Čisto sumnjam da ministar Pavić to financira iz proračuna. Vjerujem da je to u okviru nekog EU projekta, gdje ima novce za vidljivost projekta, jer ovo je sasvim sigurno vrlo dobra, vrlo kvalitetna reforma. Neka naši sugrađani znaju što mirovinska reforma znači sada i što će značiti ukoliko referendum prođe. Mislim da smo dužni to reći našim građanima i Marko, samo naprijed."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara