Legija prije 10-ak dana viđen u Zagrebu

PRVOOPTUŽENI za ubojstvo srbijanskog premijera Zorana Đinđića, bivši zapovjednik Jedinice za specijalne operacije MUP-a Srbije Milorad Luković Legija prije 10-ak dana viđen je u Zagrebu, pišu "Večernje novosti", dodajući da im je "ta informacija potvrđena u najvišim državnim tijelima Hrvatske i Srbije".

"Da je posljednjih tjedana viđen u Zagrebu, može se čuti i u hrvatskim, kako policijskim, tako i kriminalnim krugovima. O ovome je odmah obaviještena i vlada Srbije. Nepoznato je zašto ga Hrvati nisu pokušali uhititi", piše taj list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Za bjeguncem Lukovićem tjeralica je raspisana sredinom ožujka, nekoliko dana nakon ubojstva premijera Đinđića 12. ožujka. Nedavno je srbijanski ministar policije Dušan Mihajlović izjavio da "zna gdje je Legija", dok je potpredsjednik vlade Srbije Žarko Korać prije nekoliko dana kazao da se odbjegli Luković krije "u jednoj od država bivše SFRJ".

MUP bez komentara o tvrdnjama srbijanskog dnevnika da je Legija viđen u Zagrebu

Hrvatsko Ministarstvo unutarnjih poslova danas nije željelo komentirati tvrdnje beogradskih "Večernjih novosti" da je Milorad Luković Legija, prvooptuženi za ubojstvo srbijanskog premijera Zorana Đinđića, "prije desetak dana viđen u Zagrebu".

"MUP ne želi komentirati pisanje tiska", kratko je Hini izjavila glasnogovornica MUP-a Zinka Bardić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara