Lenovo ThinkPad W700 - Intel Quad Extreme i još mnogo toga u prijenosniku

Lenovo ThinkPad W700 - Intel Quad Extreme i još mnogo toga u prijenosniku

LENOVO i dalje želi najveću atrakciju profesionalaca i poslovnjaka što su dokazali ovim novim modelom ThinkPad W700 koji je odgovor na HP-ovu radnu stanicu 8730w.

Kruna novog Lenova svakako je Quad Core Extreme Processor, ali i ugrađen Wacom digitizer s desne strane track pada kako bi profesionalni korisnici uz pomoć male olovčice mobilno rješavali zahtjevne grafike, fotografije ili dizajnerske nacrte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je prvo prijenosno računalo s četverojezgrenim procesorom i Nvidia Quadro FX 3700M grafičkom karticom od 1 GB. Kako se radi o ozbiljnom grafičkom stroju ide u prilog i podatak kako se podešavanje boja odvija automatski, dakle, nije potrebno ručno namještavanje.

Senzor da podešavanje boja nalazi se iznad digitizera, a potrebno je pokrenuti softver, poklopiti ekran i nakon minute senzor će odraditi svoj posao.

Ovaj 17-inčni prijenosnik ima ugrađena dva tvrda diska što mogu biti standardni ili SSD diskovi, zatim mogućnost maksimalne radne memorije do čak 8 GB DDR3 i Blu-Ray snimač. No, treba napomenuti da se ovakvo računalo sastavlja prema željama kupaca, no ako ste razmaženi tada ćete trebati za vrhunski opremljen ThinkPad W700 trebati izdvojiti 3.000 dolara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara