Leš Beograđanke 15 dana trunuo u liftu

26-GODIŠNJA Beograđanka Adila Crnišanin pronađena je mrtva u zaglavljenom liftu, a njeno je tijelo u stanju raspadanja pronašao majstor kada je došao popraviti lift.

Policija pretpostavlja kako se djevojka predozirala, jer je ispod njenog tijela pronađena šprica.

"Još od prije Nove godine lift nije radio. Kažu da je majstora, kada je otvorio lift, zapuhnuo stravičan smrad i da je vidio tijelo koje se počelo raspadati. Liftovi u našoj zgradi često se kvare, pa vjerojatno nitko nije ni obraćao pažnju. Inače, oko Nove godine nisu radili ni interfoni, pa je u zgradu mogao ući tko god je htio" - rekao je jedan od stanara zgrade, prenosi 24sata.info.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema njegovim riječima, nesretna djevojka vjerojatno nije dozivala pomoć, jer bi njeno zapomaganje netko čuo. Kako on tvrdi, zidovi su toliko tanki da se čuje razgovor iz susjednih stanova.

Identitet djevojke utvrđen je vrlo brzo. Iako policija nije znala radi li se o djevojci koja stanuje u zgradi u kojoj je pronađena, posumnjalo se da se radi o Adili jer je njena obitelj nije vidjela aod prije Nove godine, a mislili su da je kod dečka u Novom Pazaru.

Policija je pozvala sestru preminule djevojke, koja je potvrdila de radi o 26-godišnjoj Adili Crnišanin. Njeno tijelo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara