Lesar: Premijerka Kosor kao Štrumpfovi, stalno iznenađena

Lesar: Premijerka Kosor kao Štrumpfovi, stalno iznenađena

Tekst: J.D.
Foto: bloger.hr


"SJEĆATE li se Štrumpfova? I onog vragolana Vicka? Nakon svake ludorije vikao bi 'Iznenađenje, iznenađenje!' Sjetio sam se njega zbog naše predsjednice Vlade. Gospođe Kosor", piše na svom > blogu nezavisni zastupnik Dragutin Lesar, i usto podsjeća na brojne afere koje "iznenađuju" premijerku.

Iznenađena je gospođa Kosor raširenošću korupcije u Hrvatskoj. Iznenađena je krađom 2 000 tona državne pšenice i 1 000 tona kukuruza iz silosa "Đakovštine". Iznenađena je i mogućnošću da našem konzorciju (IGH i Konstruktor) propadne posao izgradnje auto-ceste u Crnoj Gori vrijedan više od dvije milijarde eura. Iznenađena je protivljenjem Hrvata iz Bosne i Hercegovine novom zakonu o prebivalištu jer, jadnici, mogu izgubiti brojna socijalna prava. Koja nisu ni smjeli ostvarivati jer su u Hrvatskoj imali prijavljeno lažno prebivalište", navodi Lesar samo neke od primjera koji iznenađuju premijerku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako naša predsjednica vlade, u pratnji Mrguda, Trapavog , Lumena a ponekad i Štrumpfete, stalno ponavlja 'Iznenađenje, iznenađenje!' Za sve su krivi Gargamel i Azriel", piše Lesar i podsjeća na brojne afere u kojima HDZ ostaje zabezeknut razmjerom korupcije u državi.

"Naravno da je iznenađena. Jer proteklih šest godina gospođa Kosor ništa od toga nije ni mogla znati. Pa ona je bila samo potpredsjednica Vlade. I ministrica. Kako bi onda sve to mogla znati? Njoj ništa nisu govorili. Ona pak ništa nije pitala. Zato su je i postavili za predsjednicu Vlade. I zajednice. Iznenađenje, iznenađenje!", zaključuje Lesar.

Cijeli Lesarov komentar pročitajte na > blogeru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara