Lopovi sa šibenskog područja jučer imali "pune ruke posla"

Lopovi sa šibenskog područja jučer imali "pune ruke posla"

SUDEĆI prema izvješću PU šibensko-kninske, razbojnici sa šibenskog područja jučer su imali "pune ruke posla".

Tijekom jutarnjih sati je u Donjem Polju nepoznati razbojnik provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 64-godišnjaka te je iz nje ukrao manji novčani iznos. Provaljeno je i u kuću 32-godišnjaka iz Žaborića, kojemu je također ukradena manja količina novca.

Otprilike u isto vrijeme je u Šibeniku, u ulici Prvog partizanskog šibenskog odreda, iz obiteljske kuće u vlasništvu 50-godišnjaka, nepoznati počinitelj ukrao digitalni fotoaparat, nekoliko komada ručnih satova, sunčanih naočala te zlatnog i pozlaćenog nakita. Ukupna šteta iznos oko 50.000 kuna.

Ni u poslijepodnevnim satima razbojnike nije uhvatila fjaka. U Žaboriću je nepoznati razbojnik izvršio provalu u parkirani Peugeot 107, šibenskih registracijskih oznaka, kojega je koristilo dvoje njemačkih državljanina. Iz automobila je razbojnik odnio manji novčani iznos u domaćoj i stranoj valuti, osobne dokumente s bankovnim karticama, mobitel, ručni sati i sunčane naočale. Ukupna šteta iznosi oko 8.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U hotelsko-turističkom naselju Solaris, na plaži hotela "Ivan", nepoznati je počinitelj iz torbice 37-godišnjeg državljanina Srbije otuđio manji novčani iznos i osobne dokumente. U Šibeniku, u ulici Ante Starčevića, nepoznati je počinitelj, iskoristivši nepažnju 37-godišnjeg Šibenčanina, ukrao okopojasnu torbicu s manjim novčanim iznosom i osobnim dokumentima.

Otprilike u isto vrijeme je u Pirovcu, u ulici Kralja Krešimira, u mjenjačnici u vlasništvu "PZ Pirovčanka", nepoznati počinitelj, prilikom razmjene novca, prevario 34-godišnju uposlenici iz Pirovca. Šteta iznosi oko 2.850 kuna.

I.M.
Foto: Ilustracija

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara