Lovca je kod Opatije ubio njegov kolega i prijatelj

Lovca je kod Opatije ubio njegov kolega i prijatelj
Ilustracija: Google maps

48-godišnji lovac smrtno je stradao danas kod mjesta Zvoneća na opatijskom području prilikom lova na divlje svinje, izvijestila je primorsko-goranska policija, a neslužbeno se doznaje da ga je greškom pogodio kolega lovac.

Nesreća se dogodila oko 8 sati u šumskom predjelu kod Zvoneća, a obojica su članovi lovačkog društva s opatijskog područja.   

Policijskim očevidom na mjestu smrtnog stradavanja lovca kod Zvoneća, utvrđeno je da je poginuo 48-godišnjak, a da je uz njega u lovu bio i drugi, 47-godišnji lovac, naveli su iz Policijske uprave primorsko-goranske. 

Prema neslužbenim informacijama, dvojica lovaca bili u lovu na divlje svinje, a 47-godišnjak je greškom pogodio svog kolegu i prijatelja, koji je umro na mjestu nesreće.

Tijelo umrloga 48-godišnjeg lovca je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci zbog obdukcije i utvrđivanja točnog uzroka smrti. Nad 47-godišnjim lovcem se provodi kriminalističko istraživanje.

"Jutros oko 8 sati na šumskom predjelu mjesta Zvoneća kod Opatije, tijekom lova smrtno je stradala jedna osoba. Riječ je o 48-godišnjem hrvatskom državljaninu, čije je tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci poradi obdukcije i utvrđivanja točnog uzroka smrti. 

Na mjestu događaja proveden je očevid te je utvrđeno kako je uz navedenoga 48-godišnjaka, u lovu sudjelovao i 47-godišnji hrvatski državljanin. Nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja. Navedeni hrvatski državljani, sudionici događaja, članovi su lovačkog društva s opatijskog područja", izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara