Lovci koji su pronašli "leš bigfoota" tvrde: Vidjeli smo i nekolicinu živih

Lovci koji su pronašli "leš bigfoota" tvrde: Vidjeli smo i nekolicinu živih

DVOJICA američkih profesionalnih lovaca na bigfoota tvrde kako su pronašli tijelo stvorenja te da će dokaze ovog nevjerojatnog otkrića javnosti objaviti u petak.

Matthew Whitton i Rick Dyer tvrde kako su pronašli mrtvog bigfoota u šumama sjeverne Georgije prije otprilike dva tjedna te da su njegovo tijelo staviti u zamrzivač.

Dodaju kako će u petak objaviti i rezultate DNK testa koji će potvrditi da se zaista radi o bigfootu za kojega kažu da je visok oko 230 cm, težak više od 230 kilograma, s crvenkastom kosom i crnosivim očima. Stopala su mu ravna, dužine 41 centimetar, s pet prstiju. Na rukama također ima pet prstiju, a zubi mu također izgledaju kao ljudski.

Viđalo ih se diljem Sjeverne Amerike, dokaza za to nikad nije bilo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedna od osobina koja bigfoota približava više ljudskom nego li majmunskom rodu je ta što hoda uspravno - bar tako tvrde Whitton i Dyer, koji navode da su na dan kad su pronašli leš jednog bigfoota, vidjeli još nekoliko živih u blizini.

Prema legendama, bigfootovi inače obitavaju u šumama na sjeverozapadu SAD-a i u Kanadi. Unatoč tome što deseci ljudi tvrde kako su doživjeli "bliski susret" s tom impozantnom zvijeri, materijalnih dokaza za to (još uvijek) nema.

Stranice searchingforbigfoot.com na kojima se nalaze podaci o navodnom najnovijem otkriću zbog preopterećenosti padaju te im se teško može pristupiti.

H.A. / I.M.
Foto: searchingforbigfoot.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara