Lučin: Za senzibilitet mladih u Šibeniku, Kninu i Sinju "Hladno pivo" bolje od Seve

PRVI NA listi SDP-a u 9. izbornoj jedinici Šime Lučin danas je u Šibeniku izjavio kako nisu točni navodi u medijima da je on osobno bio protiv toga da Severina pjeva na skupovima SDP-a u Šibeniku, Kninu i Sinju, već da se stranka, vodeći računa o senzibilitetu mladih, odlučila da na predizbornim skupovima u tim gradovima nastupi Hladno pivo..

"Nikad nisam izjavio ništa slično", kazao je Lučin u vezi s natpisima kako je, nezadovoljan izborom Severine za glavnu zvijezdu SDP-ove predizborne kampanje, na svoje skupove u Sinju, Šibeniku i Kninu angažirao rock grupu Hladno pivo.

"Riječ je samo o tome da smo u SDP-u procijenili kako se sadržajem naših predizbornih skupova trebamo prilagoditi senzibilitetu mladih ljudi kako bi ih animirali. Zato samo se opredijelili da u Šibeniku, Kninu i Sinju na našim skupovima nastupe rock skupine, poput Hladnog piva.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na predstavljanju kandidata SDP-a u IX. izbornoj jedinici Šime Lučin, prvi sa SDP-ove liste, kazao je da je SDP-ova vlada Hrvatskoj otvorila vrata u Europu te joj je osigurala stabilnost, kako političku, tako i gospodarsku, te je napomenuo da ta sigurnost više neće biti zajamčena ako dođe do promjene vlasti.

Treći s liste u toj izbornoj jedinici Ivan Ninić istaknuo je da SDP vodi brigu o Šibeniku i Šibenčanima, pa ne dvoji da će u novom sazivu Sabora, osim njega, biti minimalno još troje SDP-ovaca s područja Šibenika.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara