M SAN Grupa postala distributer tvrtke Huawei-3Com

OD SIJEČNJA 2006. M SAN Grupa d.o.o. je distributer Huawei-3Com proizvoda i rješenja za Hrvatsku, te će razvijati kompletan distributivni kanal, uključivši i distribucije za potrebe projekata. Distribucije za Bosnu i Hercegovine te Srbiju i Crnu Goru odvijat će se putem tvrtki KimTec d.o.o., članicama grupacije M SAN Grupe, koje će razvijati lokalnu distribuciju Huawei-3Com proizvoda.

M SAN Grupa i tvrtke KimTec će svojim poslovnim partnerima pružati tehnološku podršku pri razvoju mrežnih rješenja i za različite integracijske projekte.

Huawei-3Com ima veliko iskustvo u komunikacijskoj industriji. Sa jakim istraživačkim i razvojnim resursima, u svojem portfoliju pruža širok spektar IP mrežnih proizvoda. Najvažnije proizvodne linije tvrtke Huawei-3Com uključuju Quidway seriju high-end backbone uređaja te pristupnih uređaja.

Opremu Huawei-3Com pokreće VRP (Versatile Routing Platform) operacijski sustav, koji se razvija od 1994. godine. Stalan razvoj VRP platforme štiti ulaganje korisnika u proizvode i rješenja tvrtke Huawei-3Com. TCP/IP protokol je osnova ovog operacijskog sustava te za sve implementirane i podržane protokole, routing, QoS, VPN, Security, VoIP.

Prošlih je godina cijeli spektar proizvoda tvrtke Huawei-3Com uspješno primijenjen u 66 država širom svijeta.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara