"Madeleine McCann je u Americi, znam tko ju je oteo"

Foto: findmadeleine.com

PRIVATNI istražitelj rekao je policiji kako je Madeleine McCann, koja je nestala u Portugalu prije skoro četiri godine, u Americi te je imenovao dvije osobe za koje sumnja da su sudjelovale u njezinoj otmici, javljaju reporteri britanskog Suna iz Španjolske.

36-godišnji privatni detektiv Marcelino Italiano, tvrdi da su Maddie oteli pripadnici pedofilske grupe s područja portugalske Algarve. Prema njegovim riječima radi o se utjecajnim i opasnim pervertitima kojima slučaj Maddie nije prvi slučaj otmice. Italiano tvrdi kako je njegov život bio u opasnosti jer su otmičari otkrili da su im istražitelji na tragu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da su ti ljudi umiješani u njezin nestanak. Meni je rečeno da bi djevojčica mogla biti u Americi. Ne mogu reći kako, ali poznajem te ljude, i znam da se mogu nekažnjeno izvući. Mislim da su oteli puno djece, otimaju slabe i ranjive", tvrdi Italiano i dodaje kako su otmičari povezani s portugalskim pravosuđem, ali imaju veze i u Londonu.

"Nemilosrdni su. Dvaput sam bio napadnut tijekom istrage. Spreman sam na sve, jer želim da se otkrije istina o tim bolesnim ljudima. Oni moraju biti razotkriveni", kaže Italiano za Sun te dodaje kako je policiji dao dosje u kojemu su sve informacije koje je prikupio tijekom istrage. U dosjeu su dva imena uglednih portugalskih biznismena te njihove fotografije koje Italiano povezuje s otmicom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara