Makedonska ministrica vozi se u ukradenom BMW-u Davida Beckhama?

LUKSUZNI BMW X5 koji je ukraden Davidu Beckhamu prije godinu dana ispred njegovog stana u Madridu, sad navodno koristi makedonska vlada, točnije  makedonska ministrica unutarnjih poslova  Gordana Jankulovska.

Da ukradeni Beckhamov BMW vrijedan više od 100 tisuća eura koristi makedonska vlada objavilo je nekoliko svjetskih agenicija, ali i makedonski mediji koji su snimili kako Jankulovska ulazi u vozilo.

Makedonski mediji objavili da je do vozila krajem 2006. policija slučajno došla prilikom akcije uhićenja osoba osumnjičenih za ilegalni transport imigranata. U makedonskoj policiji, kako tvrde, ne mogu otkriti tko je stvarni vlasnik automobila jer je imalo čak dvadesetak vlasnika.

Ako je zaista riječ o ukradenom terencu Davida Beckhama, prema makedonskim zakonima on će osobno trebati doći u Skoplje i dokatazi da je vlasnik automobila.

Kako bi se osjećao sigurnijim, nogometaš Real Madrida skupocjeni blindirani BMW X5 kupio je nakon što mu je bio otet sin. Kada mu je ukraden primjerak koji se navodno nalazi u Makedoniji, nogometaš je kupio isti takav, ali je samo nakon nekoliko mjeseci i taj ukraden te nikada nije prodađen.

Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara