"Mali Fritzl" uz pomoć supruge mjesecima silovao kćer te joj je napravio dijete

NA SUD u njemačkoj gradu Nürnbergu izašli su "roditelji iz pakla", 42-godišnji Wolfgang R. i njegova 38-godišnja supruga. Njih su dvoje tjerali svoju tada 12-godišnju kćer na seks s Wolfgangom sve dok djevojčica nije zatrudnjela. 

Pakao u kojemu je živjela djevojčica počeo je u studenom 2007. godine kada je Wolfgang rekao svojoj supruzi da želi spavati sa svojom kćeri.

Nevjerojatan slučaj

Umjesto da ga spriječi, nazove policiju, odseli se, supruga je pristala. Ne samo to, nego je zapovjedila djevojčici da legne na svoj krevet i "učini ono što tata kaže".

Zlostavljanje se nastavilo barem dvaput mjesečno, sve do kolovoza 2008. godine, kada je djevojčica zatrudnjela, otišla kod liječnika i priznala mu odakle joj dijete.

Nikome nije sasvim jasno kako je Tanja mogla dopustiti višemjesečno zlostavljanje svoje kćeri i još u tom sudjelovati.

Danas je na sudu u suzama rekla: "Bojala sam se da bi ne oduzmu djecu ako se javim socijalnoj službi. Tada bi se raspala cijela obitelj", rekla je Tanja, popraćena negodovanjem u sudnici.

Suca nisu dirnule izjave kajanja

"To je najveća greška koju sam počinio u cijelom životu", dodao je Wolfgang.

Suca nisu dirnule izjave. Osudio je Wolfganga na sedam godina i tri mjeseca zatvora zbog 20 točaka teškog seksualnog zlostavljanja. Tanja je dobila dvije godine i dva mjeseca zatvora. Olakotna okolnost joj je bila to što ima kvocijent inteligencije od 70.

Osim zlostavljanje djevojčice, roditelji iz pakla imaju još troje djece, u dobi između četiri i 16 godina, a za njih je brigu preuzela socijalna služba.

F.M.
Foto: Bild
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara