Mali heroj Šimun danas slavi rođendan

Mali heroj Šimun danas slavi rođendan
Foto: Facebook

DVOGODIŠNJI Šimun Stojanović iz Županje, koji je prije dva mjeseca operiran u bolnici u West Palm Beachu na Floridi uz podršku i pomoć mnogih ljudi iz Hrvatske, danas slavi rođendan.

Podsjetimo, u iznimno teškoj i zahtjevnoj operaciji koja je trajala devet sati liječnički tim je dječaku amputirao lijevu natkoljenicu te obavio rekonstrukciju kuka i desnog stopala. Za Šimunovo liječenje prikupljeno je oko 300.000 kuna

Šimun će na Floridi boraviti šest mjeseci, a liječenje i rehabilitacija će se po povratku u Hrvatsku nastaviti dalje.

Drugi rođendan u Americi

Njegova majka Martina Stojanović objavila je na Facebooku fotografije s proslave rođendana malenog Šimuna i napisala: "Nekako između ovog vremena ovdje u Americi i vremena u Hrvatskoj Šimun je puhao svjećice za svoj rođendan... Sami smo, ali znam da nismo sami... Bio je sretan i puhao je svjećice stotinu puta... Želja je samo jedna... A znam da je i on krije duboko u sebi iako mi možda to ne zna još reći... Jednog dana, znat će zašto smo bili “sami”, a opet svi sa nama, jednog dana će razumjeti zašto je drugi rođendan dočekao u Americi, jednog dana će hodati... A želja? Jednoga dana, želja će se ostvariti... Sretan rođendan mamin i tatin LAVIĆU!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara