Maloljetnik u koprivničkom "Hollywoodu" škarama pokušao ubiti 19-godišnjaka

KOPRIVNIČKA policija u noći sa subote na nedjelju privela je 17-godišnjaka koji je u koprivničkom noćnom klubu "Hollywood" škarama u leđa ubo dvije godine starijeg mladića. Motivi napada koji policija tretira kao pokušaj ubojstva još nisu poznati.

Prema prikupljenim podacima, 17-godišnjak je oko 1.30 sati škarama u leđa ubo 19-godišnjeg M.P.. Dvadesetak minuta kasnije maloljetnik je priveden u koprivničku policiju na kriminalističku obradu, a 19-godišnjak je prevezen u koprivnički Medicinski centar.

Glasnogovornik PU koprivničko-križevačke Robert Vulić za Index je potvrdio informaciju o događaju te je rekao kako više detalja ne može iznositi obzirom da je osumnjičeni počinitelj maloljetnik čiji identitet sukladno zakonu ne smije biti javno obznanjen.

Prema podacima koji su dospjeli do javnosti, 19-godišnjak je uboden u jednom trenutku dok je boravio u noćnom klubu u Vargovićevoj ulici, a ubod je osjetio kao manju bol sličnu peckanju.

Neposredno prije napada mladići se nisu svađali niti na koji drugi način sukobili, a nije utvrđeno niti da je među njima bilo ranijih razmirica koje bi mogle biti povod  nemilom događaju.

19-godišnjak  je u nedjelju hospitaliziran u koprivničkoj bolnici i nalazio se van životne opasnosti. Istraga o slučaju i dalje traje.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara