Marica Vidaković brani Ramljaka: "Ponuda AlixPartnersa je bila najprihvatljivija"

Marica Vidaković brani Ramljaka: "Ponuda AlixPartnersa je bila najprihvatljivija"

Screenshot: N1

MARICA Vidaković, prokuristica Kraša i članica Privremenog vjerovničkog vijeća Agrokora, rekla je kako je prioritet nagodba, piše N1.

Osvrnula se na savjetnike u Agrokoru oko čijih se primanja posljednjih dana puno piše.

"Vjerovničko vijeće na svojoj je drugoj sjednici raspravljalo o interesu hrvatske javnosti oko savjetnika, još jednom smo vrlo jasno pregledali dokumentaciju i sve vezano uz njihov angažman, je li u skladu sa zakonom, zaprimljene ponude transparentno, i u cijelosti ostajemo u odluci koju smo donijeli kad su ih angažirali AlixPartners da je najprihvatljivija ponuda i u skladu sa zakonom", kaže Marica Vidaković.

"Imali smo sve ponude, iz njih smo mogli vidjeti koliko je isti profil savjetnika poslao ponude i bile su više, nakon cjelokupnog materijala koji je dugo raspravljan odlučili smo prihvatiti ovu koju je poslala AlixPartners", rekla je Vidaković.

Kazala je kako je riječ o ponudi koja je bila manja od ostalih.

"Prevelike su brojke u igri da bismo u ovom trenutku išta mogli reći osim da nas interesira samo u kojem smjeru ide nagodba i kako će završiti. U ime malih, velikih i srednjih rekla bih da smo bili uzdrmani i da je bila velika uzdrmanost svih nas, a sada smo se okrenuli nacrtu nagodbe. Pitali ste ranije za savjetnike Vijeća, svi dobavljači su odlučili kroz Udrugu dobavljača zaštititi se najkvalitetnijim ljudima, mi preko puta sebe imamo jako moćne skupine i moramo zaštititi svoje interese", rekla je Marica Vidaković.

"Po zakonu nema sukoba interesa jer AlixPartners je izabrao podizvođače i za ostalo morate njih pitati", rekla je Vidaković u odgovoru na pitanje je li Ante Ramljak u sukobu interesa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara