Marijan Ban pokušao se ubiti nakon svađe s kćeri?

SAMOOZLIJEĐIVANJE Marijana Bana, koji si je jučer zabio nož u trbuh, splitska policija vodi kao pokušaj samoubojstva. S više detalja policija ne želi izlaziti u javnost - jer, kažu, nema elemenata kaznenog djela, a i postupaju u skladu sa zakonom koji štiti pjevačev interes.

> Marijan Ban pokušao samoubojstvo?

Ipak, neslužbeno se može doznati kako je tragičnom činu na kojeg se bivši pjevač Daleke obale odlučio prethodila žestoka obiteljska svađa kojoj je kumovao alkohol. Kako, naime, donosi Slobodna Dalmacija, Ban se posvađao s 15-godišnjom kćeri pa zaprijetio da će se ubiti, nakon čega si je zabio nož u predjelu trbuha. S njima je u tom trenutku bio i njegov sin, dok su ostali ukućani bili odsutni.

Ban je u Hitni kirurški prijem dovezen u vidno alkoholiziranom stanju i nije mogao razumljivo objasniti što mu se dogodilo. Policija po dolasku u stan navodno nije našla nož kojim je Ban uboden. No, potvrdu toga od policije nismo mogli dobiti.

"U daljnjem razgovoru s 45-godišnjakom istražit ćemo je li do samoozljeđivanja došlo nehotično ili hotimice", kazali su nam danas u PU splitskoj.

Po dolasku u bolnicu Ban je podvrgnut jednosatnoj operaciji rane koja je bila duboka oko 7 centimetara i promjera jedan i pol centimetar. Sada se dobro osjeća te će bolnicu napustiti za tjedan dana.

K.C.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara