marijan pleše na htv-u predstavio primorsko-goranski savez

Marijan Pleše večeras je na Hrvatskoj televiziji (HTV) predstavio izborni program Primorskogoranskog saveza (PGS), istaknuvši da se PGS zauzima za regionalnu Hrvatsku i sretnu obitelj. L

"Ne može se voljeti Hrvatska, a da se ne vole njezine regije", poručio je Pleše, dopredsjednik PGS-a i delnički gradonačelnik.

Pleše je naglasio kako je PGS-ov lokalpatriotizam prepoznatljiv i prihvatljiv, što su, kaže, pokazali svojim radom.

"Želimo izgrađivati Hrvatsku koja ima svoje regije i uvesti je u Europu kao liberalnu, demokratsku, građansku državu ljudskih sloboda i socijalne pravde", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Mi 'regionalci' smo uvijek za decentralizaciju i regionalizam i smatramo da se dio bogatstva mora vratiti gdje je stvoreno", naglasio je i ocijenio da će sveobuhvatna decentralizacija, koja je preskromno počela, ipak puno pridonijeti našoj domovini.

Pleše je istaknuo da PGS ide na izbore s Hrvatskom narodnom strankom u 7. i 8. izbornoj jedinici gdje će s tom jakom, prepoznatljivom strankom, navodi, postići dobre rezultate.

"PGS i HNS vam poručuju da glasujete za nas jer mi znamo da je regionalizam ključan za budući razvoj", zaključio je Pleše, pozvavši birače da ih podupru.

(Hina) bdj dd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara