Potvrđeno Indexu: Marina Lovrić Merzel dobila posao u Jadranskom osiguranju

Potvrđeno Indexu: Marina Lovrić Merzel dobila posao u Jadranskom osiguranju

Foto: FaH

MARINA LOVRIĆ MERZEL, bivša SDP-ova županica koju USKOK tereti za milijunske malverzacije, poslovnu karijeru nastavlja u Jadranskom osiguranju, potvrđeno je Indexu iz više izvora. No, službeni izvori u Jadranskom osiguranju, odnosno koncernu Agram u čijem sastavu djeluje nova tvrtka Lovrić Merzel, ostali su gluhi na naše novinarske upite.

Još 21. prosinca u koncernu Agram pokušali smo provjeriti informaciju o novoj zaposlenici, a Jadransko osiguranje kontaktirali smo prošlog tjedna, no bez ikakvog uspjeha. Unatoč pismenim upitima nismo dobili nikakav odgovor.

"Da, bit će u Jadranskom osiguranju. Ne vidim da bi ta informacija trebala biti sporna", potvrdili su nam iz krugova bliskih Lovrić Merzel, no ona nam na telefonske pozive nije odgovarala. Nije nam poznato što bi Lovrić Merzel trebala raditi u osiguravajućoj kući, no navodno je zauzela vrlo visoku menadžersku poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo kako je optužnica protiv Lovrić Merzel potvrđena još 12. studenoga. Uskok je tereti da je sa svojim suoptuženicima odgovorna za niz nezakonitosti - od primanja mita i pranja novca do neosnovanog plaćanja savjetnika, preplaćivanja zgrade za Hitnu pomoć i trošenja javnog novca na zabave.

Lovrić Merzel, kao i njena obrana, u više su navrata isticali da je riječ o političkom progonu.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara