Mario Mihaljević se oprostio od HDZ-a: Bez obzira što će se prekrižiti pater, jebo vam pas mater!

Foto i video: YouTube

POZNATI radijski voditelj i skladatelj te voditelj skupova HDZ-a 90-ih godina, Mario Mihaljević, se na vrlo originalan način oprostio od vladajuće stranke kroz pjesmu stavljenu na internet.

Na početku Mihaljević kaže da zbog toga što je s HDZ-om imao veze 90-ih godina, kao svoju moralnu obvezu shvaća obraćanje vladajućima. "Sjeti se Šeks, kako smo ponosno pili na eks!", poručuje Mihaljević potpredsjedniku Sabora te počinje nabrajati sve članove HDZ-a koji više nisu u HDZ-u oko Šeksa.

"Kosor tek podizala kečke, dok je njezin prethodnik slikavao curice i potajice dečke"

"Nadam se samo da su oni koji su Čermakovu kesu nemilice praznili, svome dobročinitelju barem nekim pismom javili", nastavlja Mihaljević te dodaje kako su 90-te bile vrijeme kada je HDZ-ova predsjednica "još bila jako simpatična radijska kolegica". "Možda baš zato što se nije petljala u velike misije, nego predano radila za djecu emisije", priča Mihaljević o Jadranki Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Mislim da je u to vrijeme tek podizala kečke, a njen prethodnik u inozemstvu je istodobno slikavao golišave cure i potajice dečke", nastavlja svoje oproštajno pismo HDZ-u Mihaljević. Kaže da mu HDZ nije ništa novčano dužan, iako od invalidske "penzije" nema dovoljno ni za režije. Kaže da mu je Tuđman obećao napraviti "zemlju po mjeri hrvatskog čovjeka" te da mu je to HDZ i dalje dužan.

"O poštenju nam dociraju lopovi, a seks predaju popovi"

"A vi, jadni bili, što ste učinili. Najveselijem narodu na svijetu ukrali ste osmjeh. A kod onih od kojih smo u svemu bili bolji izazivamo podsmjeh", kaže Mihaljević te nabraja da su radniku oduzeli dostojanstvo, sanjarima budućnost i tajanstvo, dok su djeci zagorčali djetinjstvo, a ženama ugrozili materinstvo. "O poštenju nam dociraju lopovi, a seks predaju popovi", nastavlja secirati hrvatsko društvo Mihaljević te dodaje da je cijeli narod u stanju PTSP-a, "zbog vašeg HDZ-a". "Predsjednica vam svaki dan mijenja broš, a vi kradete, još, još i još", nastavlja kritiku radijski voditelj te započinje s psovkama na račun vladajući.

"Hrvatski čovjek je izgubio sebe, a vama se jebe. I znate kako ćete vratiti dug meni, a i spasiti domovinu? Tako da odete u pičku materinu! I bez obzira što će se sada prekrižiti neki lažni vjernik ili pater, jebo vam pas mater", zaključio je svoje obraćanje HDZ-u Mario Mihaljević.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara