Mario Peraga priveden u PU splitsko-dalmatinsku

KAŠTELANIN Mario Peraga (31) koji je u utorak oko 15,40 uhićen na širem riječkom području nakon što se sam predao policiji, priveden je u utorak kasno navečer u Policijsku upravu splitskodalmatinsku, koja je proteklog tjedna za njim raspisala potragu s mjerom uhićenja zbog kaznene prijave za otuđenje više automobila u vlasništvu rentacar agencija.

Glasnogovornica PU Marina Kraljević Gudelj kazala je kako će Peraga noć provesti u policiji, a da će kriminalistička obrada nad njim početi u srijedu ujutro.

Policija je za Peragom i njegovom djevojkom Tinom Božin (25) iz Splita tragala od 7. siječnja budući da su roditelji prijavili njihov nestanak kada se nisu vratili s puta u Zagreb na koji su krenuli 5. siječnja.

Dana 12. siječnja javili su se iz jednog hotela na Bledu u Sloveniji gdje ih je pronašla slovenska policija, no, nije ih uhitila budući da nije bila raspisana tjeralica, već su se vodili kao "nestali".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od tada im se gubi trag dok se Tina proteklog vikenda nije vratila kući, a Mario kroz novine u ponedjeljak najavio svoju današnju predaju.

Potraga s mjerom uhićenja za Mariom Peragom raspisana je 17. siječnja.

U međuvremenu je policija pronašla dva automobila u vlasništvu rent-a-car agencija pokraj Imotskoga te dovela Peragu u vezu s krađom tih i još triju naknadno pronađenih vozila.

Tina Božin danas je u policiji bila na obavjesnom razgovoru, no, budući da istraga još traje, informacije o tome još nisu dostupne javnosti.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara