Masovna tučnjava kod Ogulina, policija uhitila šestoricu muškaraca

Masovna tučnjava kod Ogulina, policija uhitila šestoricu muškaraca
Screenshot Google Street View

ŠEST muških osoba, među njima i jednog maloljetnika, pritvorila je karlovačka policija zbog sudjelovanja u masovnoj tučnjavi u nedjelju u Oštarijama kod Ogulina, dok se za jednim sudionikom tog incidenta još traga.

Policija je izvijestila da će uz kaznenu prijavu zbog razbojništva, prijetnje, prisile prema službenoj osobi, oštećenja tuđe stvari, nanošenja teške i lakših ozljeda te teške ozljede u pokušaju petoricu uhićenih muškaraca odvesti na saslušanje u mjerodavno Državno državno odvjetništvo, a maloljetnika sucu istrage Županijskog suda.

U kaznenoj prijavi stoji da su četiri muškarca u dobi od 22 do 59 godina te jedan maloljetnik metalnim i drvenim predmetima u nedjelju oko 19 sati razbili stakla na prozorima i vratima kuće u Oštarijama u vlasništvu 53-godišnjakinje te u kući napali zatečene ukućane.

Teško ozlijeđena vlasnica kuće

U tučnjavi je vlasnica kuće teško ozlijeđena, a sedam osoba lakše.

Tom je događaju prethodio fizički sukob dvojice mladića od 24 i 22 godine na parkiralištu uz ugostiteljski objekt u Josipdolu, nakon što je 22-godišnjak optužio 24-godišnjaka da mu je silom oduzeo mobitel. 

Prema tri policajca koji su došli na mjesto događaja četiri su žene i jedan muškarac primijenili prisilu, a muškarac je i prijetio policajcima.

Portali neslužbeno navode kako je riječ o sukobu dviju obitelji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara