Masovna tučnjava na koncertu srpskog pjevača u Bjelovaru, tukli se i policajci

Masovna tučnjava na koncertu srpskog pjevača u Bjelovaru, tukli se i policajci
Screenshot: YouTube/Bjelovar Live

U BJELOVARU je u noći s petka na subotu u noćnom klubu Tilt došlo do masovne tučnjave na koncertu srpske turbo-folk zvijezde Mitra Mirića.

Kako piše Bjelovar Live, u tučnjavi su sudjelovali gotovo svi gosti kluba među kojima su bili i policajci u civilu.

Letjele su šake, boce, čaše, pepeljare...

Bjelovar Live piše da grad već dugo ne pamti "kafansku tuču" ovakvih razmjera. Tukli su se deseci ljudi, a letjelo je sve - od šaka do pepeljara. Pravo je čudo da nitko nije teže ozlijeđen.

"U subotu, 8. prosinca oko 3 sata, u jednom ugostiteljskom objektu na Trgu hrvatskih branitelja u Bjelovaru došlo je do remećenja javnog reda i mira od strane više osoba, a u kojem događaju su sudjelovali i policijski službenici ove PU, koji su bili izvan službe i u građanskom odijelu. Dvoje ljudi je lakše ozlijeđeno", priopćila je Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Voditelj kluba: Policajci su isprovocirali tučnjavu

Voditelj kluba Vilijam Ded za sve optužuje policajce u civilu.

"Klub Tilt posluje više od dvije godine bez ikakvih problema. Tako je bilo i do ovog petka kada su klub privatno i pod utjecajem alkohola posjetili pripadnici policije, njih desetak, od kojih su trojica svojim provociranjem i agresivnim ponašanjem izazvali tuču u kojoj su sudjelovali njih trojica i drugi gosti. Slučajno je ozlijeđen jedan policajac koji je sa mnom pokušao smiriti gomilu. Uspjeli smo istjerati sve sudionike van. Sve je izgledalo strašno, a najružnija scena bila je kada je jedan od tih policajaca ispred kluba djevojku od 20-ak godina primio za glavu i bacio je na pločnik. Pozvana je policija koja je brzo došla, a jedan od policajaca u civilu mi je pred policijom i gostima kluba prijetio. Nakon toga su civilni policajci otišli, a ostali su pripadnici policije", rekao je Ded.

Iz policije su dodali kako još uvijek provode kriminalističku istragu zbog velikog broja osoba koje su u vrijeme incidenta bile u klubu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara