Među Zagrepčanima kruži nova snimka maloljetničkog seksa

ZAGREBOM kruži nova amaterska videosnimka seksa između dvoje maloljetnika, snimljena ove jeseni na tulumu u zagrebačkom predgrađu. Ostali adolescenti koji su prisustvovali zabavi snimku su umnožili te ona kruži među mladima u okolici Zagreba.

Snimka seksualnog čina dvoje maloljetnika traje osam minuta, a iako je snimana u mraku, na njoj se jasno vide dvoje mladih u krevetu. Lice mladića na snimci se može prepoznati, ali lice djevojčice ipak ne.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, akteri su jedna 14-godišnja osnovnoškolka i tri godine stariji srednjoškolac. Policija još uvijek nije zaprimila nikakvu službenu prijavu, a pitanje je trenutka kada će snimka početi kružiti internetom.

Jutarnji list do sporne snimke je došao preko nekoliko 15-godišnjaka koji se nisu htjeli predstaviti iz straha da ih se ne okrivi za cijelu situaciju.

"CD sa snimkom seksa počeo je kružiti našim kvartom i po sportskim klubovima, a razmijenjuje se i preko kompjutera. Stariji dečki od kojih smo ga dobili rekli su da su ga presnimili na kompjuteru, a već svi bruje o tome. Nagađa se o kome je riječ, svatko ima svoju priču kako je sve snimljeno. Snimka je u optjecaju već nekoliko mjeseci i kruži gradom. Mislim da već svi u kvartu znaju za nju." - kazali su 15-godišnjaci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davor Tor, analitičar Policijske uprave zagrebačke, tvrdi kako policija u ovakvim slučajevima djeluje tek po primtiku službene prijave.

"Upoznati smo samo sa snimkom koja je prije nekog vremena kružila po istom području, a o tom slučaju su mediji već pisali. Tada smo izvršili niz istražnih radnji, a o ovom konkretnom slučaju još ne znamo išta niti imamo snimku u posjedu." - kazao je Tor.

Dječji psihijatar i zamjenik ravnatelja Poliklinike za zaštitu djece grada Zagreba dr. Domagoj Štimac tvrdi kako je zbog informatizacije društva i razvoja komercijalne televizije mladima postalo zanimljivo sudjelovati u vlastitim "reality showovima".

"Adolescenti u tim godinama osjećaju buđenje hormona. Kod nekih to rezultira ranim stupanjem u seksualne odnose, kod nekih ne. Činjenica je kako će posljedica na njih biti jer će se pojaviti određeni pritisci društva i roditelja ako saznaju. No, ne mogu reći u kojoj će se mjeri ispoljiti u njihovom budućem ponašanju." - zaključio je dr. Štimac.

(Foto: Arhiva)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara