MGP FRU!TCAKE osnažuje svoj lokalni tim

MGP FRU!TCAKE osnažuje svoj lokalni tim

UPRAVA tvrtke MGP FRU!TCAKE of Switzerland postavila je Vetona Alitija na mjesto Customer Relationship Manager, čime tvrtka dodatno ojačava komunikacijski proces sa klijentima, objavljeno je danas.

Aliti je diplomirao menadžment na Webster University u Beču, a posljednje radno iskustvo veže ga uz projekte Customer Service treninga za mnoge hrvatske tvrtke. Prethodna iskustva vežu ga za marketinške poslove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vetonovim dolaskom značajno jačamo našu komunikaciju sa postojećim klijentima, a razvijamo i sustav za pristup novih klijenata. Isto tako, stječemo dodatnu konkurentsku prednost na tržištu unoseći sasvim drugačiji pristup nego li je to bilo do sada", pojasnio je Miljenko Grbić, direktor tvrtke MGP FRU!TCAKE of Switzerland.

Dodao je kako je to ujedno i početak procesa osnaživanja ove agencije na domaćem tržištu, jer je planom predviđeno do kraja godine zaposliti još nekoliko vrlo kvalitetnih ljudi iz Hrvatske, ali i inozemstva.

Tvrtka MGP FRU!TCAKE of Switzerland na hrvatskome tržištu djeluje već 12 godina, a riječ je o hrvatsko-švicarskoj simbiozi kreativaca na području odnosa s javnošću, marketinga, dizajna itd. Prošle godine tvrtka je ubrojena među najproduktivnije od strane Zavoda za poslovna istraživanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara