MGP FRU!TCAKE podupire buduće govornike!

MGP FRU!TCAKE podupire buduće govornike!
MGP FRU!TCAKE of Switzerland omogućo je talentiranoj srednjoškolki Vedrani Čarapović iz Osijeka pohađanje Govorničke škole koja se ove godine tijekom travnja održala na Bjelolasici.

Osmodnevni tečaj govorništva organizirali su Ministarstvo prosvjete i športa Republike Hrvatske te Odjel za fonetiku Hrvatskoga filološkog društva, a voditelj tečaja je profesor dr. sc. Ivo Škarić.

"Mnogima od nas treba znanje govorenja u javnosti, što potvrđuje i naša svakodnevica u kojoj smo bombardirani raznoraznim izjavama ovog ili onog karaktera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Često mislimo da je govoriti lako i da javnost može podnijeti svaku vrstu govora. No tomu nije tako. Govorništvo je vještina koju podjednako kao i druge treba naučiti", izjavio je Miljenko Grbić direktor tvrtke MGP FRU!TCAKE of Switzerland.

Tom prilikom dodao je kako ta tvrtka i na ovaj način podupire darovitost i još jednom podsjeća da prosjek nikada ne pobjeđuje, što Vedrana svojim rezultatima u školi potvrđuje.

"Nakon završene gimnazije želja mi je upisati Fakultet političkih znanosti smjer novinarstvo u Zagrebu pa će mi Govornička škola dodatno pomoći ostvariti taj cilj", kaže Vedrana, darovita odlikašica koja pohađa III. razred u I. osječkoj gimnaziji.

MGP FRU!TCAKE of Switzerland i dalje će pratiti Vedranine rezultate kroz njezinu daljnju naobrazbu ali će poticati i mnoge druge darovite mlade ljude, investirajući na taj način u izvjesniju budućnost Hrvatske.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara