Migrantica koju su spasili policajci uopće nije bila trudna

Migrantica koju su spasili policajci uopće nije bila trudna
Foto: MUP

MIGRANTICA koja je jučer spašena s Plješivice, koju su policajci nosili na rukama do vozila koje će je prevesti žurno do hitne pomoći, jer su strahovali da joj je život u opasnosti uopće nije bila u visokom stadiju trudnoće!

Objavio je to Novi list. Potvrdila im je to ravnateljica Opće bolnice Gospić dr. Sandra Čubelić. "Trudna" migrantica trudnički trbuh si je napravila tako što se omotala s mnoštvom odjeće.

Podsjetimo, MUP je jučer prioćio kako su policijski službenici jučer nešto prije 14 sati u snijegu na Plješivici pronašli dijete, trudnu ženu i 13 muških osoba, a koji su nezakonito prešli državnu granicu.

"S obzirom da je trudnica bila u vrlo visokom stupnju trudnoće, te da je bila u lošem fizičkom stanju, pripadnici Specijalne policije Split na rukama su je donijeli do službenog vozila i odmah krenuli put Gospića kako bi se što prije susreli sa kolima Hitne medicinske pomoći koji su bili na putu.  

Trudna žena je u 14.23 sati predana djelatnicima Hitne medicinske pomoći koji su je prevezli u Opću bolnicu u Gospiću, dok se ostale osobe nalaze u prostorijama policije gdje je u tijeku utvrđivanje njihovog identiteta, te daljnje postupanje sukladno nacionalnom i europskom zakonodavstvu", priopćili su iz MUP-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara