Mihanović: Pritisci iz vrha HDZ-a bili su jaki, ne bih imao hrabrosti opet svjedočiti

Screenshot: HTV

BIVŠI član Uprave Croatia osiguranja koji je dobio otkaz zato što je prokazao Fimi-mediju u razgovoru za HTV potvrdio je kako su pritisci na vodstvo Croatia osiguranja bili vrlo jaki i dolazili su iz vrha HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oduprijeli smo se pritiscima, jer smo imali sreću što u tom trenutku prvi čovjek Croatia osiguranja nije bio član HDZ-a. To je olakšalo situaciju da se odupremo pritiscima iz samog vrha HDZ-a. Nakon tog čuvenog sastanka, o kojemu ne smijem pričati zbog tajnosti istrage, gospodin Vojković i ja odlučili smo da idemo na javni natječaj koji je završio za Fimi-mediju tako kako je završio (Fimi-media dobila je jedan od četiri natječaja, op.a.)", ispričao je novinaru Trećeg Dnevnika HTV-a Mihanović te na direktno pitanje jesu li ti pritisci iz HDZ-a bili jaki, odgovorio "Da".

No, Mihanović kaže kako ne bi imao hrabrosti ponovo razotkriti tako veliku aferu. "Jedan segment države u smislu zaštite svjedoka je zakazao i ne bih imao hrabrosti to ponoviti jer je moja obitelj mnogo propatila u ovih godinu dana", zaključio je Mihanović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara