Miljenić: Kod nas se hibridni rat koristi za pokušaj prikrivanja afera

Miljenić: Kod nas se hibridni rat koristi za pokušaj prikrivanja afera

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL, Twitter

NAKON što je Index objavio članak u kojem dokazuje da je ministar Krstičević kopirao dijelove svog završnog rada na američkoj vojnoj školi, a da ih nije označio na odgovarajući način, ministar Krstičević je održao pressicu, na kojoj je napao Indexovog novinara i govorio o "hibridnom ratu" koji se vodi protiv njega.

>>Plenkovića pitali o "hibridnom medijskom ratu", odgovorio je hrpom floskula

>>PRVE REAKCIJE Glavašević: "Najgori i najprimitivniji hadezeovski čobanluk"

>>VIDEO Krstičević napao novinara Indexa: "Vodite hibridni rat protiv mene, ja sam ponos Hrvatske"


“Vidjeli ste na početku mog mandata, imali smo pokušaj hibridnog djelovanja na mene. I opet su hibridno krenuli na mene", rekao je, između ostaloga, ministar.

Reakcije na "hibridni rat"

Jučer je Bojan Glavašević ministrovu pressicu na kojoj je napao novinara Indexa nazvao "najgorim i najprimitivnijim hadezeovski čobanlukom".

Danas je pak pojam "hibridnog rata" koji je, podsjetimo, prvi iskoristio premijer Plenković, prokomentirao Orsat Miljenić putem svojeg Twitter profila.

"Pitali su me danas za hibridni rat. Rekao sam da ne znam što je to, ali da pretpostavljam da je to situacija kad se ljudi tuku onim hibridnim kukuruzima", poručio je Miljenić i dodao kako se taj pojam koristi kako bi se prikrile afere.

"Kod nas se to koristi za pokušaj prikrivanja afera. Kad netko kaže da si nešto lose napravio, proglasiš da je to hibridni rat i čist  si. S tim se Može samo sprdati. 'Tuku hibridno'", dodao je.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara