Milkoviću određen jednomjesečni pritvor

Foto: Boris Kovačev/Cropix

OD GORANA Mikuličića, odvjetnika osumnjičenog Bojana Milkovića, doznali smo da je njegovom klijentu jutros određen jednomjesečni pritvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

Uskok traži pritvor: Milković kao direktor Crosca bio na Sanaderovu sastanku oko Fimi-medije


Podsjećamo, policijski istražitelji su jučer posjetili Inu zbog postupka protiv izvršnog direktora Bojana Milkovića. Neslužbeno smo saznali da je Milković uhićen jer ga se tereti za primanje mita. Kaznena djela za koja ga se optužuju navodno datiraju još iz vremena dok je bio predsjednik Crosca.

Mikuličić nam je ispričao da se Milković sinoć u prostorijama Uskoka očitovao o optužbama za koje ga se tereti te da mu je tamo određen istražni zatvor. Mikuličić se tijekom noći žalio na tu odluku, a istražni sudac, koji odlučuje o osnovanosti Uskokovih optužbi, je, kako kaže, djelomično uvažio njegovu žalbu.

"Istražni sudac je mom klijentu odredio jednomjesečni pritvor, ali ne zbog onoga što navodi Uskok, već zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. Nakon toga slijedi daljni postupak, saslušanja svjedoka itd.", objasnio je.

Također je dodao kako će predložiti ublažavanje mjere pritvora u kućni pritvor. "Ta mjera kod nas još nije zaživjela, ali možemo pokušati probiti led", rekao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara