Ministri brane Žalac, citiraju Bibliju

Ministri brane Žalac, citiraju Bibliju
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

MINISTAR zdravstva Milan Kujundžić jutros je kratko komentirao nesreću u kojoj je sudjelovala ministrica Gabrijela Žalac.

Podsjetimo, Žalac je u subotu u Vinkovcima vozila bez važeće vozačke dozvole kad je automobilom naletjela na djevojčicu koja je teško ozlijeđena.

"Nesreća se svakome može dogoditi, Žalac ne bi trebala podnijeti ostavku", rekao je Kujundžić, prenosi novinarka N1.

Horvat citirao Bibliju

Ministar gospodarstva Darko Horvat branio je ministricu i citirao Bibliju.

"Odgovorna je osoba, zauzet će stav", rekao je ministar Horvat.

"Razgovarat će s premijerom. Ona prvo brine o zdravlju djeteta, a onda o političkim reperkusijama. Ja nisam za bilo kakve ostavke", rekao je Horvat spominjući analize koje treba napravit. Do tada se, kaže, suzdržava izjava.

Na pitanje treba li ministrica podnijeti ostavku jer je prekršila zakon, Horvat opet nije izravno odgovorio. Opet je ponavljao da se tako nešto može dogoditi svakome izbjegavajući odgovoriti na pitanje o nevažećoj dozvoli.

"Odgovorni smo i sve ono što radimo mora biti predstavljeno javnosti. Sve ono što se dogodilo u subotu, siguran sam da će nakon kvalitetne analize premijer i ministrica podastrijeti javnosti. Suosjećam s njom, sve se to meni moglo dogoditi. Ona biblijska stoji, tko je bez grijeha, nek' baci kamen prvi", rekao je Horvat.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara