Mlada Amerikanka išla u posjet dečku u Kanadu. Oboje su nađeni mrtvi na cesti

Mlada Amerikanka išla u posjet dečku u Kanadu. Oboje su nađeni mrtvi na cesti
Screenshot: Millennials United

MLADA Amerikanka i njezin dečko iz Australije pronađeni su mrtvi na autoputu nakon što su krenuli na turističko putovanje po kanadskoj pokrajini Britanskoj Kolumbiji, javlja CNN.

Chynna Noelle Deese (24) i Lucas Robertson Fowler (23) pronađeni su u ponedjeljak dvadesetak kilometara od Liard Hot Springsa u Britanskoj Kolumbiji.

Obje su smrti sumnjive, no istraga je tek na početku, rekla je za medije viša policijska službenica Janelle Shoihet.

Osim tijela nesretnog mladića i djevojke, pored mjesta događaja pronađen je i plavi kombi registracijskih oznaka iz Aberte. Policija sada pokušava utvrditi je li par vozio kombi te traži informacije od potencijalnih svjedoka.

Željeli su posjetiti nacionalne parkove u Kanadi

Fowler je živio u Britanskoj Kolumbiji i Deese mu je bila u posjetu jer su planirali turističko putovanje po zemlji. Majka mrtve djevojke Sheila Deese izjavila je za CNN kako im je plan bio kombijem putovati kroz Kanadu i posjetiti tamošnje nacionalne parkove.

"Imali su isplaniranu rutu. I, prema mom shvaćanju, kombi im se pokvario i tamo se dogodila tragedija”, rekla je majka za CNN.

Prema policijskim saznanjima, dvostruko ubojstvo dogodilo se između nedjelje i ponedjeljka ujutro. No još uvijek je nejasno je li zločin bio planiran.

Američke vlasti ponudile pomoć u istrazi

Američke vlasti ponudile su svoju pomoć u istrazi.

"Suosjećamo s obiteljima zbog njihovog gubitka. Promatramo lokalnu istragu te smo spremni ponuditi svaku pomoć”, rekli su iz State Departmenta.

Članovi Fowlerove obitelji, među kojima je i njegov otac, inače  inspektor u australskoj policiji, na putu su u Kanadu kako bi odvezli tijelo svog sina nazad u Australiju.

"Bili su stvoreni jedno za drugo”

"Katastrofalno je izgubiti nekog tako mladog i životnog, tko je putovao svijetom i samo uživao u životu do kraja”, stoji u izjavi Fowlerove obitelji.

"Imali su planove,bili su stvoreni jedno za drugo”, rekla je Sheila Deese told WSOC. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara