KORONAVIRUS

Mlada Britanka umrla od koronavirusa, prije smrti nije imala zdravstvenih problema

Mlada Britanka umrla od koronavirusa, prije smrti nije imala zdravstvenih problema
Foto: Facebook

U VELIKOJ BRITANIJI je od koronavirusa umrla 21-godišnja Chloe Middleton iz Buckinghamshira. Prije smrti nije imala nikakvih zdravstvenih tegoba, piše BBC.

Vijest o smrti objavila je njezina obitelj. Majka Diane pozvala je ljude koji još ne vjeruju u opasnost koronavirusa da još jednom razmisle.

"Svim ljudima koji misle da je to samo virus - molim vas, razmislite ponovno. Govoreći iz osobnog iskustva, taj 'takozvani virus' odnio je život mojoj 21-godišnjoj kćeri", napisala je Diane Middleton na Facebooku.

"Ovaj virus je stvaran"

I Chloeina teta Emily Mistry kazala je da djevojka nije imala većih zdravstvenih tegoba.

"Ovaj virus je stvaran. Molimo pridržavajte se smjernica vlade. Zaštitite sebe i zaštitite druge! Virus se ne širi sam, ljudi šire virus! Život kakav smo poznavali se drastično promijenio, ali ako svi sada ne djelujemo kako bismo zaštitili sebe i druge, ova agonija će se nastaviti", objavila je Mistry na društvenim mrežama.

Chloe je druga najmlađa britanska žrtva koronavirusa. Jedini mlađi je 18-godišnjak koji je preminuo prije nekoliko dana. On je imao ozbiljnih zdravstvenih problema i prije zaraze.

Dosad su u Velikoj Britaniji zabilježena 424 smrtna slučaja od posljedica koronavirusa, a potvrđeno je 8077 slučajeva zaraze.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara