Mladi Jastreb: Kosor je izuzetno osvetoljubiva

Foto: Dragan Matić / Cropix

"DOJAVILI su mi utjecajni HDZ-ovci da je Jadranka Kosor tražila da me se izbaci iz HSS-a", potvrdio je za Index Branko Borković zvani Mladi Jastreb, koji se premijerki očito jako zamjerio prozivajući zadnjih tjedana Vladu i HDZ zbog slučaja Purda.

Premijerka je Jastreba navodno htjela lišiti stranačke iskaznice preko šefa HSS-a Josipa Friščića, s kojim se danas sastala. " Kosor je izrazito osvetoljubiva. Zadnje vrijeme sam iznenada postao, psihički bolesnik, neuračunljiv, Sorosev plaćenik, prebogati tajkun, ne znam više što mi nije prikeljila" kaže vukovarski branitelj.

Za sutra je najavio dolazak na prosvjed na Trgu bana Jelačića, no kaže da neće biti među govornicima. Friščić je za HTV izjavio da se ne kani miješati u Borkovićeve stavove, pogotovo zato što je bio ratni zapovjednik Tihomira Purde. Da ga se ovako jeftino riješi, ne bi profitirali ni HSS ni HDZ, pogotovo u dane kad se pripremaju masovni braniteljski prosvjedi, a premijerka ih preko HVIDR-e i Josipa Đakića prilično bezuspješno pokušava sabotirati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara