Mladi Talijani silovali djevojku u Londonu pa jedan drugom čestitali

Mladi Talijani silovali djevojku u Londonu pa jedan drugom čestitali
Foto: Metropolitan Police

DVOJICA mladih Talijana su u veljači 2017. silovala djevojku u noćnom klubu u Londonu nakon čega su si međusobno čestitali.

Dvadesetpetogodišnji Ferdinando Orlando i njegov godinu dana stariji prijatelj Lorenzo Costanzo silovali su 23-godišnjakinju u Toy Room Clubu u londonskom naselju Soho.

Snimile su ih nadzorne kamere.

Morala je na operaciju

Djevojka je zadobila teške ozljede i hematome zbog kojih je primila 230 mililitara krvi i morala na operaciju. Dokazano je da je bila previše pijana da bi pristala na seks s njima.

Orlando je student međunarodnog prava, a Costanzo ekonomije i menadžmenta. Mladići su imali vrlo skupe odvjetnike na suđenju, a pretpostavlja se da su ih platile njihove bogate obitelji iz Italije. Prije suđenja njihova je obrana isticala kako dokazi u ovom slučaju nisu valjani te su tražili obustavu postupka.

Osudit će ih 1. studenog na sudu Isleworth Crown Court u zapadnom Londonu.

"Vidjeli ste njezino ponašanje u klubu, uživala je. Očito je bila pijana i ne sjeća se što se dogodilo", rekao je jedan od odvjetnika.

Tužiteljstvo je istaknulo da se na nadzornim kamerama vidjelo kako su se njih dvojica dodavala djevojkom, a svaki ju je pritom ljubio. Orlando ju je zatim odveo u sobu za održavanje, a Costanzo je stajao iza nje.

Smijali su se i davali si "pet"

"Bila sam u sredini, između njih dvojice, nisam se mogla izvući. Držali su me dok sam hodala", ispričala je silovana djevojka na sudu.

Tužitelji su rekli da se na snimkama vidi i kako joj Orlando nakon svega popravlja haljinu koja je bila dignuta, kako bi je pokrio. Zatim su je odveli do ženskog WC-a, otvorili joj vrata, ubacili unutra, okrenuli je i otrčali van.

"Trčali su prema izlazu iz kluba. Ondje ih je kamera snimila kako se grle i međusobno si 'daju pet', smiju se i gledaju slike na mobitelu. Vidjelo se i kako gestikuliraju aludirajući na seks, pritom se smijući i čestitajući jedan drugome. To što djevojka nije bila u stanju pristati na seks nije im bilo važno i svejedno su to učinili", izrečeno je na suđenju.

Djevojka je poroti rekla da se ne sjeća toga jer je oko 23 sata počela puno piti u klubu, gdje je slavila rođendan prijateljice.

"Sjećam se da sam bila jako pijana i puno sam padala, a zatim sam bila u toaletu i previjala se od bolova, nisam htjela izići. Sljedeće čega se sjećam je da sjedim na ulici na pločniku", rekla je silovana djevojka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara