Mladić kod Karlovca radnim strojem stao na minu i prevrnuo se

Mladić kod Karlovca radnim strojem stao na minu i prevrnuo se
Ilustracija: Hina

U MINSKOM incidentu u Karlovačkoj županiji ozlijeđen je 24-godišnjak, izvijestio je MUP, a kako se doznaje u karlovačkoj bolnici, riječ je o lakšim ozljedama koje je mladić zadobio prilikom prevrtanja radnog stroja koji je proširivao put i aktivirao minsko-eksplozivno sredstvo.

Prema riječima glasnogovornice PU Andreje Lenard, oko 15 sati je u Oštarskim Stanovima u općini Rakovica 24-godišnjak radnim strojem proširivao put i u jednom trenutku aktivirao nepoznato minsko- eksplozivno sredstvo. Riječ je prostoru koji nije bio minski sumnjiv. Policija provodi očevid radi utvrđivanja svih okolnosti, a prije očevida teren je pregledao pirotehničar.

Stroj ga je spasio

Od ravnatelja Opće bolnice u Karlovcu Ervina Jančića Hina doznaje da je pacijent ozljede zadobio prilikom prevrtanja teškog radnog stroja u kojem je bio, ali ga je stroj zaštitio od eksplozije pa nema eksplozivnih rana ni prijeloma.

Mladić se prilikom prevrtanja i okretanja radnog stroja natukao i ima podljeve po cijelom tijelu, obrađen je i njegove su ozljede okarakterizirane kao lake s mogućom prekvalifikacijom na teške tjelesne, no nisu oštećeni vitalni organi i nema ni prijeloma ni otvorenih rana, rekao je Jančić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara