Mladić maloljetniku rekao da će mu platiti ako ubaci petardu ženi u kiosk

Mladić maloljetniku rekao da će mu platiti ako ubaci petardu ženi u kiosk
Foto: Borna Filic/PIXSELL

NAKON dovršenog kriminalističkog istraživanja policija s Trešnjevke protiv osumnjičenih je podnijela posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu, objavila je policija.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“ te nad 20-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“ poticanjem, piše policija u priopćenju.

20-godišnjak rekao maloljetniku da će mu platiti
 
Naime, sumnja se da je 24. prosinca oko 17.40 u Zagrebu na Savskoj cesti 20-godišnjak u namjeri da maloljetnika potakne na činjenje kaznenog djela istome obećao simboličnu novčanu nagradu koji je na njegov nagovor došao do kioska na navedenoj adresi i u njega ubacio zapaljeno pirotehničko sredstvo dok je 45-godišnja zaposlenica bila u tom prostoru, a čime je doveo u opasnost život zaposlenice i imovinu trgovačkog društva iz Zagreba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara