Mladić u Puli izboden zbog CD-a, policija negira umiješanost "skinsa"

PULSKA policija demantirala je umiješanost skinheadsa u sinoćnjem incidentu u kojem je u bivšoj vojarni Karlo Rojc nožem izboden 19-godišnji mladić.

Tvrde da je 23-godišnji I. M. iz Pule nožem izbo 19-godišnjaka zbog razmjene CD-a. "Osobe se poznaju od ranije i ovom okršaju ne postoje nikakvi obračuni bilo kakvih grupa pa tako ni takozvanih skinheadsa sa nekim drugim skupinama“, kazala je glasnogovornica Nataša Rogić.

Međutim novinar Regional Expressa je razgovarao sa sudionikom incidenta koji je želio ostati anoniman, a koji tvrdi da se ipak radilo o obračunu skinsa. " Oni rade podlo,onako kakav im je i pokret, bojim se da ćemo se suočiti s njima i njihovim ciljevima tek kada netko pogine, a tada će biti kasno. Na isti način djeluju i u Srbiji, nedavno su pokraj Novog Sada iz čista mira ubili čovjeka. Prestanimo se zavaravati, zar je policija mislila da će počinitelji reći, da uboli smo ga jer smo skinheadsi? Nije ovo New York,ovo je Pula, svi mi u Rojcu znamo Mošnju i kojem on pokretu pripada, svi se međusobno poznajemo i ovome treba stati na kraj“, kazao je izvjesni V. D.

J.M.
Foto: Regional Express

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara