Mladić u SAD-u nestao prije 10 godina, tijelo mu nađeno na poslu iza hladnjače

Mladić u SAD-u nestao prije 10 godina, tijelo mu nađeno na poslu iza hladnjače
Screenshot: Life with Arron

PRILIKOM premještanja polica i hladnjača ovog siječnja u jednom supermarketu u Iowi pronađeno je mrtvo tijelo. Sada je nakon provedene istrage objavljeno da ostaci mrtvog tijela pripadaju Larryju Elyju Murillu-Moncadi, nekadašnjem zaposleniku tog supermarketa, koji je nestao u studenom 2009. godine, javlja CNN.

Istražitelji su putem DNK njegovih roditelja potvrdili da je riječ o nestalom mladiću. A i odjeća koja je pronađena na mrtvom tijelu odgovarala je onoj koju je Murillo Moncada nosio kad je nestao.

Nesretni mladić nestao je nakon što je uzrujan otišao iz kuće

Roditelji nesretnog mladića nestanak su prijavili nakon što je uzrujan napustio obiteljski dom. Tada su za policiju rekli da se ponašao iracionalno te da bi uzrok tome mogli biti određeni lijekovi koje je uzimao.

Policajci su tada tražili mladića u detencijskim centrima za migrante jer su smatrali da ga je možda uhvatila imigracijska policija i poslala natrag u Honduras.

Najvjerojatnije je pao s hladnjače

Istražitelji sada vjeruju da je Murillo-Moncada otišao u supermarket i popeo se na vrh hladnjače. Taj prostor je korišten za skladištenje robe te su zaposlenici tamo povremeno odlazili ako su željeli uzeti kratku pauzu.

Pretpostavlja se da je nakon što se popeo na vrh upao u prostor između hladnjače i zida gdje je ostao zarobljen. Buka iz hladnjače je vjerojatno nadglasala njegove pozive u pomoć.

Izvještaj s autopsije pokazao je da nema znakova nasilja i slučaj je proglašen nesrećom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara