Mladića zvjerski prebili u autobusu u Čakovcu, udarali ga po tijelu i glavi

Mladića zvjerski prebili u autobusu u Čakovcu, udarali ga po tijelu i glavi
Screenshot: Google Maps

DOVRŠENIM kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 41-godišnjak s područja Općine Pribislavec počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede na štetu maloljetnika. Nadalje, utvrđeno je kako su trojica mladića u dobi od 18, 21 i 23 godina, svi s područja Općine Pribislavec, počinili prekršaj narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak način (kršenje odredbi članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira).   

Udarali ih po glavi

Naime, provedenim istraživanjem utvrđeno je kako su trojica spomenutih okrivljenika te 41-godišnji osumnjičenik u petak, 4. listopada 2019. godine, oko 19.30 u Čakovcu, na autobusnom kolodvoru u Ulici Tome Masaryka, na zadnjem sjedištu autobusa koji prometuje na relaciji Čakovec - Sveti Martin na Muri, zbog ranijih nesuglasica fizički  nasrnuli na maloljetnika i 18-godišnjaka te ih pritom rukama i nogama izudarali po tijelu i glavi.

U opisanom događaju 41-godišnjak teško je ozlijedio maloljetnika, dok su preostali napadači lakše ozlijedili 18-godišnjaka. Liječnička pomoć pružena im je u čakovečkoj bolnici.

Protiv 41-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok će se protiv trojice mladića u dobi od 18, 21 i 23 godine podnijeti optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara