Mmd-ov regionalni tim za brzo djelovanje u kriznim situacijama

Mmd, konzalting za korporativne komunikacije, public affairs i odnose s javnošću u regiji Srednje i istočne Europe, oformio je novi specijalizirani tim koji se bavi kriznim planiranjem, menadžmentom i sanacijom negativnih posljedica. Ova je inicijativa osmišljena kao podrška velikim internacionalnim klijentima u regiji jugoistočne Europe.

Koncept obuhvaća uspješnu korporativnu strategiju agencije koja se sastoji od stručnosti vodećih lokalnih profesionalaca unutar pojedine zemlje i implementacije svjetskih standarda i strukture menadžmenta.  

David Dowse, britanski profesionalac sa širokim internacionalnim iskustvom u kriznom menadžmentu predvodit će regionalni tim u savjetovanju klijenata o ranijem planiranju i pripremama za krizne situacije kao i u brzim intervencijama kako bi se pomoglo pri sprječavanju i kontroliranju incidenata kada se u pojedinoj organizaciji pojave.

"Nekoliko naših velikih klijenata već surađuju s nama u ovom nadasve važnom području“. Unutar naše regije imamo značajno iskustvo u kriznom menadžmentu u raznim gospodarskim granama uključujući zrakoplovstvo, proizvodnu industriju, farmaceutiku i zdravstvo, financijski sektor i informacijsku tehnologiju ."- kazao je Dowse.

Mmd South East Europe (regija Jugoistočne Europe) trenutno obuhvaća urede u Ljubljani, Sarajevu, Zagrebu, Beogradu i Sofiji, pružajući usluge velikim internacionalnim klijentima uključujući Danone, Mittal Steel, Karlovaču pivovaru, Telenor, Visu International, easyJet, Erste Bank i mnoge druge.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara