Monstrum koji je ubio djecu ostavio ženi pismo: Nitko te više neće zvati "mama"

Monstrum koji je ubio djecu ostavio ženi pismo: Nitko te više neće zvati "mama"
Foto: Facebook

ADMIR Sović iz Bihaća prekjučer je ubio svoje troje djece, a onda i sebe.

Zločin je, kako piše Dnevni Avaz, prijavio Admirov prijatelj Asim Dulić. Na mjestu zločina pronađena je i bomba.

"Ostavio je bombu kašikaru, na kojoj je osigurač bio skoro izvučen. Indikativno je da je bombu stavio na komad papira na kojem je napisao poruku za svoju suprugu Leilu", za Avaz kaže izvor iz policije.

"Napisao je, a što smo pronašli na licu mjesta: 'Ne sekiraj se, djeca su zbrinuta. Nisu gladna otišla na ahiret. Da sam našao i tebe, i tebe bih ubio. Izgubila si ono najdraže. Ali, uzeo sam ti ono najdraže, djecu vodim sa sobom, a tebe, k...., nikada nitko više neće zovnuti „mama“", napisao je Admir nakon što je ubio djecu.

Papir bio krvav

Papir je bio krvav, kao i zidovi sobe u kojoj su djeca spavala.

"Zidovi su krvavi, jer je djecu zaklao kuhinjskim nožem. Pronašli smo i krvavi nož. U tom oproštajnom pismu vidi se da se on sveti svojoj supruzi. Na kraju joj je napisao, ali to je već nečitko, da proda motor i nekome vrati dug. Dvoje mlađe djece spavalo je jedno pored drugog, dok je najstarije dijete bilo na drugom kauču", otkriva izvor.

Također, Admir Sović od prije je poznat policiji.

"Poznat nam je kao izvršitelj teških krađa. Također, prijavljen je za nasilje u obitelji 2016. godine, ali ne prema djeci, nego prema supruzi. Nikad nismo imali prijave njegovog asocijalnog ponašanja u obitelji. Centar za socijalni rad, s kojim imamo odličnu suradnju, nije imao prijave vezane uz njega osim te 2016. godine. I susjedi, od kojih smo uzimali izjave, kažu da je bio susretljiv i da je bio voljan pomoći", kaže za Avaz izvor.

Leila Sović, majka troje ubijene djece, hospitalizirana je u Kantonalnoj bolnici ''Dr. Irfan Ljubijankić'' u Bihaću.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara