Mostova Strenja Linić se na Twitteru svađa s Obersnelom zbog LNG terminala

Mostova Strenja Linić se na Twitteru svađa s Obersnelom zbog LNG terminala

Foto: Hina

MOSTOVA Ines Strenja Linić danas se na Twitteru našla u zanimljivoj raspravi s riječkim gradonačelnikom Vojkom Obersnelom oko LNG terminala koji bi se trebao graditi u Omišlju.

Danas je, naime, u Rijeci održan prosvjed protiv plutajućeg terminala, a riječki gradonačelnik je na Twitteru se pohvalio fotografijom IDS-ovog europarlamentarca Ivana Jakovčića na prosvjedu.

Strenja Linić se obrušila na Jakovčića

"Evo i europarlamentarac Ivan Jakovčić nam se pridružio na velikom prosvjedu u Rijeci protiv plutajućeg LNG terminala u Omišlju", napisao je obrsen na Twitteru.

No ubrzo se javila Ines Strenja Linić.

"Koji predlaže plutajući LNG u Urinju umjesto Omišlja. Tko ga plaća", upitala se Strenja Linić misleći na Jakovčića. On je naime predložio nekoliko alternativnih lokacija za plutajući LNG, među kojima i istarski Urinj.

No ni Obersnel joj nije ostao dužan.

Obersnel joj vratio istom mjerom

"Zar se vaš Čikotić ne hvali da je osigurao EU novce za plutajući terminal i još se zalaže za njega", upitao je Stenju Linić o njenom stranačkom kolegi.

Podsjetimo,na prosvjedu protiv projekta plutajućeg terminala kod Omišlja na Krku, na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske i Korzu u Rijeci se danas  okupilo više tisuća građana, a s pozornice su protivljenje iskazali čelnici lokalne i regionalne samouprave, predstavnici političkih stranaka, ekolozi, sportaši i predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata s otoka Krka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara