Možete nekome spasiti život: Dođite sutra u Petrovu 3 i darujte krv

Možete nekome spasiti život: Dođite sutra u Petrovu 3 i darujte krv

Foto: Udruga darivatelja krvi

U PETAK, 18.03.2016. godine, s početkom u 17 sati, Udruga darivatelja krvi organizira akciju darivanja krvi "Crvenkapljica i prijatelji" u Hrvatskom zavodu za transfuzijsku medicinu, Petrova 3. Ista će i ovoga puta biti podržana od strane mnogih javnih osoba.

"S obzirom na to da krv nije moguće proizvesti na umjetan način i da je jedini izvor toga lijeka čovjek – darivatelj krv, cilj ove akcije je podizanje svijesti o važnosti darivanja krvi, u spašavanju ljudskih života.

Do sada su nam svoj dolazak potvrdili predsjednik Hrvatske liječničke komore, Trpimir Goluža, glavni tajnik Sportskog Saveza Grada Zagreba, gospodin Antunović, Željko Pervan, Robert Knjaz, Dario Šimić, Mario Petreković, Gordan Preglej, Andrea Andrassy, Jurica Golemac, igrači najpopularnijeg malonogometnog kluba Futsal Dinamo, saborski zastupnik Sladoljev i mnogi drugi", kaže Tomislav Glušić, predsjednik Udruge darivatelja krvi, koji je pozvao sve da dođu i u pratnji najmlađih koje će ovom prilikom njihova maskota Crvenkapljica darivati.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara