Mravakova nagrada za kaos u HEP-u: Novi Passat i mjesto savjetnika šefa Uprave?!

Tekst: J.C.
Foto: HEP

PRIJE nego je smijenjen s mjesta predsjednika Uprave HEP-a Ivan Mravak oduzeo je direktoru Sektora nabave Zvonimiru Diviću službeni automobil Passat koji je namijenio sebi, te očistio jedan ured na katu na kojem je smještena Uprava kako bi bio što bliže novom predsjedniku Leu Begoviću, piše Jutarnji list.

Naime, iako je Mravak smijenjen s mjesta šefa Uprave, on će u HEP-u ipak ostati do odlaska u mirovinu, a novo radno mjesto trebalo bi mu biti - savjetnik predsjednika Uprave Begovića! Podsjećamo da su nakon Mravakove smjene u javnost izašle informacije kako je Begovića upravo on preporučio Jadranki Kosor za njegovog nasljednika pa ne treba odbaciti mogućnost da Mravak i dalje planira "iz sjene" kontrolirati HEP.

"Ako je Mravak Begovića predložio premijerki, predložio ga je da bude fikus jer Begović ne poznaje ljude u tvrtki, niti poslovanje. Mravak je tu u velikoj prednosti jer je sve direktore, kojih je više od stotinu, osobno postavio. On više od 30 godina radi u HEP-u, zna sve dobavljače i poznaje rupe u sustavu", tvrdi bivši član HEP-ove Uprave.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara