Bivši šef Konzuma: U Agrokoru sam odbio plaću od 50 tisuća kuna

Bivši šef Konzuma: U Agrokoru sam odbio plaću od 50 tisuća kuna

Screenshot: N1/Index

KONZULTANT Drago Munjiza gostovao je na televiziji N1 te je u intervjuu izjavio kako je odbio mjesto potpredsjednika Agrokora.

Prokomentirao je i kako nije imao utjecaja na financije.

"Meni je 2002. godine jasno rečeno: 'Utjecaj na financije nećeš imati, pregovore s dobavljačima ćemo raditi neke mi, a neke ti, neke ljude ćemo birati mi, a neke ti. Projekte će većinom raditi Agrokor.' Ono što sam je tražio je da je na svakom ugovoru potpis odgovorne osobe", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je rekao kako je odbio ponudu za mjesto potpredsjednika Agrokora.

"Meni je bilo ponuđeno da s mjesta predsjednika Uprave Konzuma budem potpredsjednik Agrokora. Ja sam to odbio iz niza poslovnih i privatnih razloga. Ne mogu reći da sam znao nešto ili naslućivao. Sad bih ja bio smiješan da kažem da sam 2006. godine znao da će se ovo dogoditi. Ja sam 12 godina trpio pritisak, od bliže okoline i od poslovne zajednice, da sam odbio najatraktivnije mjesto. To je plaća od 50-60 tisuća kuna, auto A8, dvije tajnice, dva vozača... Ljudima je bilo nejasno zašto sam ja to odbio. Ja sam naprosto htio djelovati po opisu posla", rekao je Munjiza, prenosi televizija N1.


Aplikaciju možete downloadati na ovom linku za Android ili na ovom linku za iPhone

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara