Muškarac brutalno prebio 18-godišnju djevojku u Zadru

Muškarac brutalno prebio 18-godišnju djevojku u Zadru
Foto: FaH

U SRIJEDU navečer u Zadru je došlo do brutalnog napada 31-godišnjeg muškarca na 18-godišnju djevojku.

Kako je u razgovoru za Index rekao glasnogovornik zadarske policije, Elis Žodan, policija je dojavu o napadu zaprimila u srijedu u 22:20 navečer. 

"Policija je dobila dojavu da u kafiću u ulici Benka Benkovića muškarac tuče ženu. Dok su policijski službenici stigli na lice mjesto, djevojku je već odvezla Hitna pomoć, a napadač je pobjegao. Napadnuta 18-godišnja djevojka je noć provela u bolnici i konstatirane su još teške ozljede lica", rekao nam je Žodan.

Djevojka ima teške ozljede lica

"Kad smo u četvrtak ujutro došli do nje, liječnici su nam potvrdili da ima teške ozljede lica. Od nje smo zaprimili kaznenu prijavu kad su nam liječnici omogućili da razgovaramo s njom. Zbog napada je uhićen 31-godišnjak iz Zadra, koji je kriminalistički obrađen zbog sumnje u dva kaznena djela - nanošenja teške tjelesne ozljede i prijetnje. Nakon obrade je priveden prvo na saslušanje kod županijskog državnog odvjetnika, a onda i kod suca istrage uz prijavu za ta dva kaznena djela. Sudac mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor", rekao je za Index glasnogovornik zadarske policije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara