Muškarac koji je iz samoizolacije prijetio katastrofom na Uskrs pušten na slobodu

Muškarac koji je iz samoizolacije prijetio katastrofom na Uskrs pušten na slobodu
Foto: Facebook

MUŠKARAC iz okolice Slatine na Facebooku je objavio video u kojem prijeti neredima nakon što mu istekne mjera samoizolacije.

Jučer je tijekom dana uhićen, a nakon što je ispitan pušten je na slobodu uz kaznenu prijavu zbog prijetnje.

Policija je priopćila da je osumnjičeni putem društvene mreže objavio video snimku u kojoj prijeti i za Uskrs najavljuje tučnjavu s osobama koje nadležnim tijelima prijavljuju kršenja samoizolacije, kao zaštitne mjere od širenja pandemije koronavirusa.

Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena sumnja da je počinio kazneno djelo javnog poticanja na nasilje i mržnju.

Iz policije najavljuju da će ga zbog toga kazneno prijaviti Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici.

Podsjetimo, on je prijetio svima onima koji prijavljuju one koji krše mjere samoizolacije.

"Cijela država da zapamti"

"Evo, direktno iz karantene video poziv. Za sve one koji gledaju uživo, prenosimo. Mogu oni prijavljivati nas u karanteni sve redom, ali neće dobro dočekati Uskrs, jer mi se njima isto prijetimo. Ima da bude tuče, velike tuče za Uskrs. Sjedit ćemo doma, nije problem, ali ćemo napraviti katastrofu za Uskrs, neće nitko ni u crkvu moći ući. Zapamtite, slobodno poručite svojima doma - mi sjedimo, nije problem, možete zvati policiju non-stop, svaki dan. Organizirali smo se i ima da napravimo tuču veliku, cijela država da zapamti! Ne bojimo se mi ni policije, nikoga se ne bojimo. Tako da znate. I svi smo se složili. Sretno! Pa vi prijavljujte policiji", govori muškarac iz okolice Slatine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara