Muškarac u Donjem Knegincu ženi nožem prerezao vrat pa pokušao ubiti sebe

MRTVA ženska osoba i ranjeni muškarac pronađeni su jučer u kući u Donjem Knegincu u Varaždinskoj županiji.

Kako neslužbeno doznajemo od kolega iz Informativnog programa varaždinske televizije, mrtva djevojka ima 24 godine, a muškarac 26. Incident se navodno dogodio oko 17:20 sati, a policija je dojavu od muške osobe zaprimila oko pet minuta kasnije. Muškarac je s teškim ozljedama prevezen u Opću bolnicu u Varaždinu.

Odmah po dolasku u bolnicu muškarac je operiran jer je na vratu imao sedam rana zadanih nožem i obilno je krvario. Operacija je uspjela i njegovo je stanje stabilno.

Djevojka je pronađena u sobi prepunoj krvi, a u kući, koja je vlasništvo Kristijanove majke Marije, navodno nije bilo tragova borbe.

Prema neslužbenim informacijama, 26-godišnji Kristijan Milovec svojoj je nevjenčanoj supruzi nožem prerezao vrat nakon čega je pokušao počiniti samoubojstvo. No, njegov ga je očuh u tome prekinuo, te nazvao policiju i ispričao im što se dogodilo. Milovec i njegova nevjenčana supruga navodno su imali problema s drogom, a on je policiji otprije poznat zbog dilanja heroina.

Na očevid su u večernjim satima izašli istražna sutkinja Biserka Plesničar i županijska državna odvjetnica Biserka Šmer-Bajt, a više informacija će biti poznato po završetku istoga.

J.M.
Foto: RTL Vijesti

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara